joi, 8 mai 2014

Beneficii ale Trandafirilor pentru Frumusețe

În mod instinctiv, trandafirii sunt asociați cu dragostea și frumusețea. Această floare iconică face minuni pentru frumusețea pielii.
 Descoperă cum această floare luxoasă îți poate face pielea să fie catifelată precum un pat de petale de trandafiri.

1. Antibacterian: Asociat cu proprietățile sale de curățare, trandafirul reprezintă ingredientul ideal pentru demachiante și loțiuni de spălare.


Recomand

http://bit.ly/1bR2S4J
FRESH Tonic cu Apă Florală de Trandafiri

2. Anti-inflamator: În vreme ce tindem să asociem trandafirii cu roșul intens, uleiul de trandafiri ajută la reducerea umflăturilor și a roșeței pielii.


3. Antioxidant: Trandafirul conține mari cantități de vitamina C, un puternic antioxidant. Unele cercetări relevă faptul că apa de trandafiri reduce arsurile solare.

Recomand
http://bit.ly/1igI4t7

JURLIQUE Răuz Pulverizator Hidratant Plus Apă de Trandafiri Echilibrantă

4. Hidratant: Uleiurile naturale care se regăsesc în trandafiri rețin hidratarea, făcând pielea catifelată.


Recomand

http://bit.ly/1qWQkkA

LAVERA Rose Garden Ulei de Corp cu Trandafiri 

5. Parfum natural: Mulți producători de cosmetice organice aleg să includă trandafirul pentru aroma sa delicată, în detrimentul aromelor artificiale.


6. Relaxant: Folosit în aromaterapie, trandafirul calmează și relaxează mintea. De fapt, în medicina Ayurvedică, petalele de trandafir sunt esențiale pentru detoxifiere și calmare.Recomand

 http://bit.ly/1eoAIkt

CRABTREE & EVELYN Gel de Duș și Baie cu Apă de Trandafiri 

7. Tonifiant: Ca astringent natural, trandafirul micșorează porii și redă suplețea pentru un ten luminos.Găsește și mai multe produse minunate pe  cel mai bun magazin online de frumusețe.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu