sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Jouer, Joaca de-a Frumusețea!






Bun Găsit 2016! Noul An să vă ofere tot ceea ce vă doriți, vă imaginați și care vă poate fi spre folosul vostru!!!!


Pentru azi am ales JOUER!



JOUER (zhew-ey) înseamnă " a (se) juca în limba franceză, fiind creat ca un concdept jucăuș la adresa stilului și frumuseții, menținând machiajul amuzant și simplu. JOUER conține formule cu ingrediente de îngrijirea pielii ambalate ingenios, plin de culoare. Scopul brand-ului este de a asigura nuanțe vii, eterne, frumoase și potrivite oricărei persoane. Indiferent de alegere, vei descoperi formulele corecte, în ambalajul potrivit.

Am încercat:

Pensula pentru Fardul de Ochi #3


Este creată pentru aplicarea fardului de pleoape, are o textură fină creată din fibre sintetice, de calitate. Uniformizează culoarea fardului, inclusiv în pliuri, fără probleme. Lasă un aspect natural, perfect. Este ușoară, accesibilă, poate fi purtată în geantă fără dificultăți.

Creion pentru Sprâncene #Cendre

Este un creion foarte fin, ce se aplică ușor și lasă un aspect natural. Conține ingrediente naturale, și asigură persistență. Sprâncenele rămân delicate, dar bogate în același timp. Periuța este utilă, ajută la aranjarea firelor și eliminarea surplusului de culoare/creion la nevoie. Foarte bun, recomand!


Luciu de Buze #Bellini



Este un luciu de buze cu formulă de tratament, foarte nutritiv. Este translucid, are o consistență nelipicioasă. Reduce aspectul liniilor fine ale buzelor. Lasă buze catifelate, minunate.

Le găsiți aici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu