miercuri, 13 ianuarie 2016

Lashem, În Căutarea Perfecțiunii


O nouă postare pentru astăzi pentru că nu am somn și pentru că nu mă pot abține să nu laud ceva ce îmi place! Lashem este un brand ce promovează frumusețea, femeinitatea, perfecțiunea. Produsele includ rimeluri, produse de machiaj, seruri pentru ochi și produse de îngrijirea pielii. Ingredientele folosite sunt de origine naturală, de calitate, ce nu irită pielea sensibilă.

Și tuturor ne place să folosim ce este cel mai bun pentru piele, ca să ne simțim bine și să arătăm bine, nu!?

Extensions in a Bottle Fibre cu Ser pentru Alungirea Genelor


Este un rimel tratament ce m-a impresionat. Are două capete ce fac o treabă bună împreună. Capătul alb conține fibre ce învăluie genele și le alungește, iar celălalt este rimel volumizator cu ser tip gel.
Se aplică întâi partea cu rimelul, apoi cea cu fibre și revenim la rimel ca pas final. 1-2-1 :)

Este un produs ce lasă genele vizibil alungite, fără să le lipească sau să le încarce. Chiar sunt foarte încântată!

Measurable Differece Ser pentru Gene și Sprâncene


Este un produs tratament de îngrijirea genelor și sprâncenelor. Cu ingrediente naturale, acest produs hidratează și îngrijește zona ochilor. Conține extracte de aloe vera, pantenol, alantoină cu efect calmant și de castravete, afine, goji și ceai verde cu efecte regenerante, antioxidante.

Eu aplic acest ser seara, la baza genelor și pe sprâncene. Genele rămân mai fine și confortabile în momentul aplicării rimelului. Nu irită, nu conține parabeni sau ingrediente de origine animală. Sunt foarte mulțumită și de acest produs!

Găsiți mai multe produse Lashem pe Strawberrynet.

O noapte liniștită!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu