miercuri, 17 februarie 2016

Erno Laszlo, Frumusete Fără Batranete


Bună!

Ați încercat cosmeticele de la Erno Laszlo? Eu da și sunt foarte mulțumită!


Fondat în 1927 de un dermatolog născut în Ungaria, Dr. Laszlo, acest brand eponim este renumit pentru gama sa de pionierat si de renume mondial. Crearea de produse adaptate special formulate să se confrunte cu semnele de imbătranire prematură, riscurile de mediu, precum și stresul unui stil de viață modern, Erno Laszlo a câștiga reputația prin 85 de ani de promisiuni îndeplinite. Este o moștenire ce continuă și astăzi.



Cremă Hidratantă pentru Fermitatea Gâtului


Este o cremă bogată, de fermitate, pentru gâtul delicat, vulnerabil, cu o formulă cu extracte vegetale și marine cu acțiune de fermitate. Are un amestec cu umectanți și vitamine pentru extra hidratare, ce dezvăluie un gât mai neted, mai întins și cu aspect întinerit. Este perfect pentru toate tipurile de piele. După demachiere și tonifiere, aplicați și masați pe gât și pe linia bărbiei, cu mișcări de jos în sus.

Această cremă de mâini intens protectoare și de reîntinerire cConține extracte de plante iluminatoare care reduc hiperpigmentarea și petele de vârstă. Conține un amestec cu Unt de Shea, Ulei de Jojoba și de Avocado pentru îngrijirea pielii. Ajustează vizibil textura și nuanța pielii și reface mâinile cu hidratare optimă. Oferă protecție cu spectru larg pentru prevenirea leziunilor solare și dezvăluie mâini mai catifelate, mai netede, mai clare, uniform nuanțate și cu aspect întinerit.

Blue Firmarine Terapie pentru Ochi


Este un ser hrănitor de fermitate și reparare pentru ochi, cu Spirulina Maxima, o micro-algă sustenabilă, îmbogățită cu peste șaptezeci de vitamine esențiale, minerale și antioxidanți. Hidratează eficient și regenerează celulele degradate și oferă un plus imediat de energie pentru revitalizarea zonei ochilor. Calmează și relaxează pielea în timp ce o protejează de leziunile zilnice, dezvăluie o zonă a ochilor mai fermă, mai suplă, împrospătată, mai vibrantă și cu aspect întinerit.

Sunt super bune și profesionale, lasă pielea perfectă!

Recomand, găsiți și alte produse din acest brand, aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu