joi, 18 februarie 2016

Il Profvmo, arome de lux


Creații rafinate ale parfumeriei italiene, sub patronajul creației Silvanei Casoli, parfumurile IL PROFVMO sunt inspirate "de ritmul și mesajele parfumate ale  naturii."

Mie mi-au plăcut:


Pioggia Salata Apă de Parfum Spray




Este un parfum floral pentru femei moderne, luxos,voluptos și puternic. Răsfață cu un moment de prospețime și relaxare și conține note de hibiscus, trandafir, mosc, oleandru alb, crin. Este perfect pentru toate ocaziile.




Parfum aromat verde pentru femei contemporane, proaspăt, delicat, ușor și încântător. Ca note înalte avem floarea de plantă de ceai, note medii flori de bambus, muguri de bambus, frunze de bambus, tulpină de bambus, Nymphea Alba, lotus și lapte de orez. Note de bază sunt cele de iederă. A fost lansat în 2011. Este potrivit pentru primăvară sau vară. Mă inspiră, mă simt învăluită în mister și armonie.





Parfum oriental condimentat unisex, intens, cu tutun, dulce, unic și captivant. Notele de vârf sunt acorduri florale, nota medie este paciuli, iar ca note de bază avem acorduri lemnoase și rășini condimentate. Este recomandat pentru toamnă sau iarnă. Foarte misterios si sexy!

Recomand mai multe parfumuri Il Profvmo, le puteți găsi aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu