marți, 2 februarie 2016

Le Prince Jardinier, parfum regal



Le Prince Jardinier este un brand fondat de Louis Albert de Broglie in 1995. Linia de parfum a fost extinsă în anul 2004. Parfumurile evocă diferite arome din diferite grădini ale lumii.

Produsele care îmi plac:


Bouton de Rose Apă de Toaletă Spray



Este un parfum floral destinat femeilor moderne, puternic, luminos, proaspăt, senzual și seducător. Conține note de frezii, bujori, trandafiri, iasomie, tuberoze, coacăze roșii, papirus, ambră, mosc și tămâie și este perfect pentru toate ocaziile.

Labyrinthe Libertin Apă de Toaletă Spray


Acest parfum verde floral este creat perfect pentru femei contemporane. Pur, luminos, natural și încântător, se remarcă prin note înalte de bergamotă, tămâie, mentă, artemize și busuioc, note medii de floare de portocal, iasomie, lăcrămioare, violet și gălbenele și note joase de cedru, vetiver, iris, buxus, ambră și mosc. Este un parfum perfect pentru ținutele lejere și de zi.



Este un parfum floral pentru femei visătoare, zic eu...Conține not de orhidee, ambră, vanilie, mosc, iasomie, bergamotă și lemn de santal. Acest parfum ușor pulverulent este perfect și pentru ținute de iarnă, dar și vara. Inspiră feminitate, dragoste, frumusețe și lux.

Puteți descoperi produsele aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu