sâmbătă, 13 februarie 2016

Mama Mio, produse minunate


Mio înseamnă "pentru mine". Gama Mama Mio a fost creată ca prima gamă de ingrijire a pielii pentru femei însărcinate și mămici. Scopul lor a fost simplu - a crea o intreaga gamă de ingrijire a pielii curate, în condiții de siguranță, care să ofere flexibilitate, nutriție, protecție, asigurând un ritual de îngrijire a pielii memorabil.

Nu sunt însărcinată, dar am pro curat câteva produse pentru vergeturi, iar sora mea e mămică și i-am făcut cadou câteva produse!


Iată părerile noastre:


Tummy Rub Unt Multifuncțional



Mama Mio Tummy Rub este un unt ce conține ingrediente care previn și tratează vergeturile. Cu unt de shea, cunoscut pentru a restabili hidratarea pielii, astfel, vindecând vergeturile. Conține și ulei de limba mielului pentru a vindeca pielea afectată, alături de omega 6, ulei din germeni de grâu, cu antioxidanți și  vitamina E, prevenind astfel îmbătrânirea. In plus, semințele de măceșe, bogate în Omega 3 și 6, uleiul de migdale dulci, sunt alte ingrediente miraculoase. Parfumul este delicat, perfect pentru pielea sensibilă a gravidelor și mămicilor.

Tummy Rub Ulei Anti Vergeturi



Este un ulei tratament pentru corp în timpul sarcinii, ce conține un amestec de uleiuri organice, bogate în Omega 3, 6 și 9. Hrănește intens pielea și previne vergeturile și ajustează aspectul și elasticitatea pielii. Cu Vitamina E pentru stimularea reînnoirii celulare, dezvăluie o piele mai catifelată, mai netedă, mai fermă și mai tonifiată. Poate fi utilizat în timpul sarcinii și al alăptării. Se masează de 2 ori pe zi de deasupra sânilor până sub fese - în față, în spate și pe laterală. Se poate folosi cel puțin 4 luni după naștere.

Gasiti mai multe produse aici!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu