luni, 29 februarie 2016

Mary Greenwell, parfum de vedetă





Mary Greenwell este un make up artiste recunoscut care a colaborat cu reviste celebre, precum Vogue. Și-a început cariera în Los Angeles, dar a petrecut cea mai mare parte a vietii in Londra. Mary Greenwell este un brand nou în materie de parfum. Cea mai veche editie a fost creata in 2010, iar cea mai recenta este din 2014. Cel a lucrat la parfumuri este Francois Robert.

Iată selecțiile mele:

Plum Apă de Parfyum Spray

Este un parfum floral cu chiparos pentru femei contemporane, dulce, zemos, exotic, delectant, cald şi îmbătător. Ca note înalte predomină cele de piersică, bergamotă, lămâie, prună, coacăze. Note medii gardenie, tuberoză, floare de portocal, trandafir, iasomie, iar ca note de bază lemn de santal, licheni, patchouli, ambră şi mosc alb. A fost lansat în 2010, fiind perfect pentru toate ocaziile. Persistă cam 4-5 ore.

Lemon Apă de Parfum Spray

Parfum floral cu citrice pentru femei şi bărbaţi, proaspăt, zemos, vibrant, cald, sofisticat şi înălţător.
Note înalte de lămâie, mandarină, lime, bergamotă şi portocală amară, note medii de narcisă, iasomie, zambilă, lăcrămioară şi salvie. Note de bază de note lemnoase preţioase, licheni, boabe tonka şi ambră. A fost lansat în 2013, fiind perfect pentru toate ocaziile. Este unul dintr preferatele mele citrice fresh!

Cherry Apă de Parfum Spray

Este un parfum floral fructat, lansat în 2014. Notele de varf sunt cele de mure, vișine și bergamotă,  notele de mijloc sunt iasomie si lăcrămioară, iar ca note de bază predomină cele de vanilie, boabe de tonka, paciuli, lemn dulce negru si mosc. Este un parfum elegant, pentru femei serioase, distinse.

Recomand seria parfumurilor Mary Greenwell.

O seară minunată!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu