joi, 25 februarie 2016

Parfumuri Banana Republic

Ați mirosit sau purtat vreodata parfumuri Banana Republic? Eu da, nu ca să mă lauuud :)

Iată preferințele mele:

Republic of Women Essence Apă de Parfum SprayEste un parfum floral fructat gurmand pentru femei contemporane. Este dulce, suculent, elegant, cremos și fermecător. Note de vârf de frunze de coacăze, osmanthus și lichi, note medii de trandafir, orhidee și tuberoză, note de bază de mosc alb, paciuli, vanilie și caramel. A fost lansat în 2010 și este perfect pentru toate ocaziile. Persistent și atrăgător!

Alabaster Apă de Parfum SprayEste un parfum delicat, vesel cu note de șampanie. Proaspăt, pur, senzual si ademenitor, cu nota de varf dominată de lotus, nota medie de trandafir sălbatic și bază caldă de mosc alb. Misterios, floral, feminin...aparte.

Malachite Apă de Parfum SprayDupă mine, acest parfum se simte mai mult ca un floral acvatic, cu un dram de lemn și condimente ... Proaspăt, dulce,cremos ,sărat ,luxuriant . Persistă mult pe pielea mea ....Degajă feminitate, eleganță, bunăstare, senzualitate. Note de bujor, zambilă de apa, mango verde, plus note de lemn de santal, mosc, piper si vanilie. Un parfum pentru femei puternice!

Încercați parfumurile Banana Republic!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu