marți, 1 martie 2016

Back to Basics... ceva mai natural


Back to Basics a început crearea produselor exfoliante cu miros minunat în Whistler, Canada, în anul 2013. Cu ingrediente naturale, pure, ingrediente organice pentru îngrijirea pielii, produsele sunt păstrate în borcănele din sticlă reciclată ce le oferă o notă handmade. Back to Basics folosește cele mai aromatice extracte uleioase din flori și plante precum Trandafir, Lavandă, Vanilie și Lămâie - precum și exfolianți excentrici precum Birthday Cake, Maple Syrup și Gingerbear.

Iată recomandările mele:


Gel de Duș Calmant cu Lavandă
Gel de duș calmant, cu parfum delicat, ce conține surfactanți naturali și unt de shea pentru curățarea delicată și hidratarea pielii. Este infuzat cu parfum de lavandă pentru calmarea simțurilor. Lasă pielea împrospătată și confortabilă. Este divin!

Șampon Fortifiant cu Vanilie și Prună

Este un șampon pentru consolidarea parului slab. Conține emolienți naturali precum vanilia și ajută la prevenirea despicării  varfurilor si calmează stresul cauzat de styling. Cu extracte de prună cu  vitamina P și aminoacizi ce ajută la îmbunătățirea rezistenței și energiei părului. Amestecat cu Phytantriol pentru a minimiza pierderea de umiditat

O variantă pentru un păr și un trup cu miros divin și nu numai!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu