duminică, 13 martie 2016

Dr. Robert Rey, Răsfăț pentru Piele


Bună tuturor! 

Ați auzit de cosmeticele Dr. Robert Rey?

Dr. Robert Rey este faimosul chirurg plastician din show-ul Beverly Hills. Dr. Robert Rey Sensual Solutions este linia de vârf pentru îngrijirea pielii, folosind ingrediente avansate și plante exotice. Dr. Rey revoluționează îngrijirea pielii împotriva îmbătrânirii.  Folosind ne-otrăvitoarea peptidă SYN-AKE găsită în veninul de șarpe, această nouă formulă relaxează mușchii feței și oferă catifelare pielii, reducând ridurile.

Iată câteva produse uimitoare:

Eye Full Corector de Umplerea Ridurilor


Tratament de ochi antirid lejer, de netezire, cu sfere hialuronice ce stimulează instantaneu nivelul de hidratare al pielii. Umple ridurile de expresie și pe cele profunde reducând apariția lor viitoare în timp. Cu AActive6-Exotice exclusive realizate din șase ingrediente naturale puternice anti-îmbătrânire. Lasă zona ochilor mai fermă, netedă și întinerită!

Cremă de Noapte 



Cremă de noapte hidratantă cu proprietăți exclusive anti-îmbătrânire.
Crema de lux de înaltă performanță combină cele mai noi tehnologii de celule stem alături de proteine, lipide si peptide cu exclusiv AActive6-Exotics, un complex natural unic din pădurea tropicală din Brazilia. Se observă o îmbunătățire la nivel de hidratare, elasticitate si fermitate cu riduri  și linii fine diminuate.

Well in Hand Cremă pentru Mâini Anti-Îmbătrânire


Well-in-Hand ™ contracarează aubtierea si pierderea celulelor grase la nivelul pielii care apar odată cu vârsta, problemele de mâini uscate, ridate, și lasă o piele fermă și tonifiată. Cu elemente active ce ajută la stimularea pvolumizării pielii, hidratare și emoliere. De asemenea,  diminuează liniile si ridurile, consolidează bariera pielii, creând un aspect mai tineresc. 


Descoperiți produse minunate aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu