joi, 17 martie 2016

NIA24, Terapie pentru Piele


Produsele NIA24. Ați auzit de ele?  Nici eu, până am citit un review și am decis să le încerc. Acest brand se dedică în a preveni, repara și combate ssemnele vizibile ale efectelor nocive ale soarelui. Conținutul cu țintă precisă pătrunde în straturile profunde ale pielii pentru a stimula repararea ADN-ului. Această formulă unică ajută la reconstruirea barierei pielii din interior spre exterior, ceea ce reduce aspectul de hiperpigmentare, liniilor fine si a ridurilor, și, de asemenea, imbunatatește textura si tonusul pielii!

Iată ce am folosit:

Demachiant pentru piele Sensibilă

Demachiant cremă bogată, delicată, cu  1% Formulă Pro Niacină pentru eliminarea prafului, uleiului, machiajului și reziduurilor. Conține Hialuronat de Sodiu, Ulei de Ciuboțica Cucului și Ulei de Măsline, care mențin hidratarea în piele. Lasă pielea catifelată, netedă și curată, fiind ideal pentru piele uscată sau sensibilă . Este un produs non-comedogen.

Ser Exfoliant Rapid

Este un ser facial exfoliant și pentru resurfactarea pielii, o formulă cu exfolianți pe bază de plante, care elimină celulele de piele moartă. Oferă îngrijire continuă, intensă, cu Pro-NiacinăTM pentru întărirea barierei pielii. Stimulează regenerarea celulară optimă și reduce semnele vizibile de leziuni solare. Ajustează nuanța pielii și textura în timp ce elimină porțiunile uscate, aspre. Pielea devine mai catifelată, mai netedă, mai curată, mai luminoasă și uniform nuanțată.

Reparator Pete Pigmentare

Este un produs accesibil, ușor de folosit și de luat în geantă și călătorii. Are ca țintă petele pigmentare persistente și inestetismele. De asemenea, petele de vârstă sau cele survenite în urma expunerii solare, sunt luate în vizor de acest produs. Tenul va rămâne fin, cu naspect uniform.

Găsiți produsele aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu