marți, 22 martie 2016

Parfums DeMarly, Esențe de Lux


Parfums DeMarly, marca de parfumuri contemporane, își reînnoiește conceptul secolului al XVIII-lea, când au fost create cele mai mari parfumuri pentru regele Ludovic al XV-lea, în comemorarea prestigioasei curse de cai. 

Iată câteva recomandări:Parfum floral fructat pentru femei elegante. Este delicat, proaspăt, dulce, elegant, călduros și seducător. Ca note de vârf avem pere și portocale, note medii de flori de portocal, ylang-ylang și iris.
Note de bază de ambră, lemn de santal și vanilie. A fost lansat în 2013 și este perfect pentru toate ocaziile.
Parfum floral cu acorduri verzi pentru femei contemporane. Este proaspăt, dulce, delectabil, cu acorduri de frunze verzi și seducător. Ca note de bază avem fructe de pădure roșii, lichior de coacăze și coacăze negre. Note medii de trandafir, lăcrămioare și ylang-ylang și note de bază de vanilie și mosc. Este perfect pentru toate ocaziile.Parfum floral citric pentru femei contemporane. Proaspăt, dulce, elegant, călduros și încântător
Note de vârf de lămâie, bergamotă și flori de portocal,  note medii de iasomie și trandafir și note de bază de patciuli, acorduri gurmande, mosc alb și note lemnoase. A fost lansat în 2014, fiind perfect pentru toate ocaziile.

Sunt parfumuri minunate, de lux, pentru femei care sunt și care vor să se simtă deosebite și apreciate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu