joi, 31 martie 2016

Parfumurile Jovoy


Bună. Azi începem cu o postare despre parfumurile Jovoy.

În anul 2010, a fost deschisă prima parfumerie Jovoy, în scopul de a prezenta frumoase arome, rare, de multe ori uitate de branduri pe care le admiram; alte case de prestigiu au urmat în curând. Succesul rapid al acestui tip boutique a făcut ca Jovoy să devină o adevărată PARFUMERIE, un adevărat ambasador pentru parfumuri rare în Paris.

Iată câteva dintre bijuteriile parfumate:

Ambre Premier Apă de Parfum Spray


Parfum oriental cu vanilie pentru femei contemporane. Luminos, proaspăt, dulce, savuros, elegant, încântător. Note înalte de citrice şi condimente,note medii de trandafir,note de bază de patchouli, ambră şi vanilie. A fost lansat în 2011 și este perfect pentru toate ocaziile.

Gardez-Moi Apă de Parfum Spray


Parfum floral pentru femei contemporane. Bogat, proaspăt, dulce, senzual, feminin şi îmbătător. Note înalte de coriandru, aldehide, piper negru, cyclamen, frunze de roşie. Note medii de de ylang-ylang, iasomie absolută egipteană, mimoză absolută, gardenie şi crin alb. Note de bază de răşină de cedru Virginia, styrax, mosc, vanilie, licheni şi zmeură. A fost lansat în 2013 și e perfect pentru toate ocaziile.

Rouge Assassin Apă de Parfum Spray


Parfum floral lemnos cu mosc pentru femei contemporane. Proaspăt, cremos, feminin, pulverulent, îmbătător. Note înalte de bergamotă, elemi şi trandafir. Note medii de iris, orez şi ambretă, note de bază de cedru, lemn de santal, vanilie, mosc alb, bezoe şi boabe tonka. A fost lansat în 2012 și este potrivit pentru seară sau anotimpuri reci.

O serie de parfumuri Jovoy pentru bărbați și femei, aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu