joi, 31 martie 2016

Susan Posnick, simplitatea frumuseții


Scopul brandului Susan Posnick este de a face frumusețea simplă, accesibilă oricui. Produsele sale reunesc înfrumusețarea și îngrijirea pielii, cu factor de protecție solară.

Iată câteva recomandări:

Color Me Fard pentru Obraz și Pleoape

Culoare facială vibrantă pentru obraji, ochi și față, foarte pigmentat ce oferă o culoare intensă. Este pur și natural pentru un ten frumos. Este un produs anti-bacterian, rezistent la apă și persistent. Îmbogățit cu vitaminele A, E pentru hrănirea pielii, este ambalat într-un recipient micuț cu burețel și oglindă.

ColorFlo Fond de Ten Mineral cu Protecție Solară 



Produs de machiaj ce oferă acoperire perfectă, ce conferă protecție puternică și naturală față de razele solare nocive. Textura rafinată nu va bloca porii și nu va irita tenul. Netezește liniile fine și ascunde imperfecțiunile pielii. Lasă pielea perfectă și tenul uniform. Are beneficii hrănitoare cu vitaminele A și E și este rezistent la apă și persistent.


Color Essential Ruj

O formulă ce se potrivește firecărui ten, personalizându-se și adaptându-se. Formulat cu ulei de măsline pentru textura bogată și umiditate, se comporta ca un balsam de buze. Cu paracress, o planta sud-african durabilă, cu proprietăți antioxidante, care hidrateaza continuu buzele si reduce aparitia liniilor fine. Conține minerale, vitaminele A și E, și extract de rodie pentru a mentine buzele sănătoase. Cu închidere magnetică unică ce menține capacul securizat.

Găsiți produsele Susan Posnick pentru o frumusețe naturală, simplu de conturat!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu