joi, 28 aprilie 2016

Cosmetice pentru Bărbați: Twinluxe


Twinluxe ofera produse revolutionare de lux de ingrijirea oielii si de barbierit. Produsele faciale protectoare cu SPF, hiratantele si produsele de curatare, dar si alte produse fac parte din gama Twinluxe.

Iată câteva recomandări pentru cel drag:

Balsam Facial Calmant

Balsam calmant neuleios, intensiv pentru bărbați. Formulă cu vegetale pentru calmarea și hidratarea pielii proaspăt bărbierite, fără astuparea porilor. Acționează și ca hidratant facial delicat, zilnic și persistent. Împrospătează pentru combaterea liniilor fine și a inflamațiilor. Pielea devine calmată, mai luminoasă și sănătoasă. E perfect pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea sensibilă, fiind fără parabeni.

Spray Energizant

Tonic facial pentru calmarea pielii, ultra-aerat, pentru bărbați. Formulă cu vegetale răcoritoare ce hidratează, împrospătează și echilibrează instantaneu pielea. Pregătește pielea pentru absorbția maximă a următoarelor tratamente de îngrijire. Lasă pielea netedă și confortabilă. Perfect pentru toate tipurile de piele, fără parabeni.

Gel Salvator


Gel SOS de refacere pentru bărbați, formulă cu vegetale calmante ce calmează imediat pielea iritată și reduc roșeața. Combate eficient acneea și coșurile, pielea devine calmă și mai confortabilă. Este perfect pentru toate tipurile de piele. Fără parabeni.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu