joi, 7 aprilie 2016

Ladurée, un altfel de parfum



Ladurée... Parfum ... Delicatete ... Rafinament ...Ladurée Beauté vorbește despre nostalgie, copilărie, parfum ce ne încântă simțurile .O călătorie între plăcere și tandrețe  care evocă povești dulci...

Paeva Spray de Cameră

Parfum de cameră decorativ inspirat de moştenirea franceză, ce îvăluie spaţiul de locuit cu aromă subtilă, senzuală.  Promovează o senzaţie de bunăstare. Este prevăzut într-un flacon elegant cu parfum şi atomizor vintage pentru degajarea parfumului. Este păstrat într- o cutie elegantă cu arabescuri.

Othello Lumânare Parfumată

Lumânare realizată manual inspirată din aromele delicioase macarons, realizată din ceară minerală şi vegetală colorată cu fitil de bumbac. Învăluie spaţiul de locuit cu aromă delicată, ce lasă gura apă. Creează un ambient calm şi relaxant. Arde până la aproximativ 55 ore, fiind încastrat într-un recipient de porţelan decorat cu camee albă. Vine cu o cutie elegantă cu arabescuri.

Tokyo Lumânare Parfumată

Lumânare parfumată realizată manual în ediţie limitată, inspirată de orașul Tokyo. Din ceară minerală şi vegetală colorată cu fitil de bumbac, ce învăluie spaţiul de locuit cu aromă delicată, încântătoare.
Creează un spaţiu vesel, relaxant și arde pentru aproximativ 55 ore. Este încastrat  într-un receipient din porţelan decorat cu camee albă și se prezintă cu o cutie specifică cu motive simbolice japoneze.

Răsfățați-vă simțurile cu un spațiu parfumat !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu