miercuri, 6 aprilie 2016

Parfumuri Comptoir Sud Pacifique


Bună găsit!

Azi veți face cunoștiință cu parfumurile Comptoir Sud Pacifique .

Comptoir Sud Pacifique este un sinonim pentru exotic și fericire dezinteresată, un refugiu din monotonia vieții de zi cu zi. Comptoir Sud Pacifique este un brand de parfumuri rafinate.

Iată recomandările din această gamă:

Eau des Lagons Apă de Toaletă Spray


Un parfum acvatic, floral pentru femei și bărbați, ușor, proaspăt, dulce, umed, înălțător. Ca note înalte avem cactus și cumbava (Lămâie Kaffir), note înalte de aromă de cyclamen, lotus alb și bujor și note joase de lemn de apă, sare celtică, chihlimbar și cristal de mosc. A fost lansat în 2008, fiind potrivit pentru ținuta de zi sau anotimpurile calde.

Mora Bella Apă de Toaletă Spray


Parfum ușor dar captivant pentru femei, îprospătant, sclipitor, senzual și rafinat. Note de vârf de bergamotă, lămâie amalfi și rodie, note medii de zmeură, iasomie, coacăze negre și mirabilis și note de bază de lemn de santal și mosc. Este un parfum minunat, potrivit pentru toate ocaziile.

Musc Alize Apă de Toaletă Spray


Un parfum subtil, floral pentru femei moderne. Feminin, elegant, senzual și ispititor, cu nota de vârf dominantă de iasomie,  Note medii sunt violetă, ylang-ylang și mosc alb și notele de bază de ambră, vanilie și mosc alb. Este potrivit pentru ținute de zi.

Găsiți aceste parfumuri deosebite aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu