vineri, 15 aprilie 2016

Parfumurile Alyssa Ashley



Brandul Alyssa Ashley a luat fiinta in SUA in timpul anilor 60, creat de un artist contemporant fabulos, care pe langa exzprimarea talentului in pictura, si-a dedicat mult timp si energie pasiunii pentru parfumuri. Sticlele si ambalajul a fost creat de catre designer-ul insusi, fiind o expresie a artei moderne.

Iată câteva capodopere:

Green Tea Essence Apă de Toaletă Spray



Parfum citric floral pentru femei contemporane. Proaspat, dulce, vibrant, suculent, înviorător, cu note de bergamotă, violetă, iasomie, trandafir, nucșoară, frezie, orris, Lamaie Siciliana, Pepene, Lavandă. A fost lansat în anul 2003 și este recomandat pentru ținute de primavară sau vară.

White Mosk Apă de Toaletă Spray




Un parfum bogat de mosc pentru femei tinere. Proaspăt, elegant, rafinat, romantic și atrăgător cu note înalte de bergamotă, ylang ylang și mirodenii, note medii de iasomie, trandafir, lăcrămioare și violete și note joase de mosc, patciuli, ambră, vanilie și vetiver. Este recomandat pentru ținutele de seară.

Fizzy Apă de Toaletă Spray

Cu parfum cu arome tropicale cu transmite bucuria vieții. Lansat în 2005, este dedicat femeilor independente și nonconformiste. Se remarcă prin note de vanilie, mosc, citrice, piele de căprioară, chihlimbar, acorduri florale.

Descoperiți parfumurile Alyssa Ashley aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu