joi, 7 aprilie 2016

Produsele Athena - Fii Zeița Frumuseții!


Bun găsit!

Azi începem cu produse de înfrumusețare...

O marcă grecească de produse cosmetice ce îmbină tengologia revoluționară cu înțelepciunea anticilor greci.

Iată câteva produse care vă pot reda frumusețea:

Exfoliant Zilnic Microabraziv


Combină mușcată organică și coada șoricelului organic și îndepărtează delicat impuritățile și celulele moarte. Reface strălucirea naturală și catifelarea pielii cu proprietăți anti inflamatorii ce reduc iritațiile. Dezvăluie o piele proaspătă, catifelată cu o strălucire tinerească. Se observă o reducere a petelor de vârstă, coșuri și alte imperfecțiuni după 30 de zile.

Cremă Regeneratoare de Noapte 

Cremă regenerantă ce repară pielea pe timpul nopții, ce combină uleiuri organice de gălbenele și mușețel. Ajută la netezirea, catifelarea și echilibrarea pielii pentru tinerețe. Reduce umflăturile de sub ochi, cearcănele și laba gâștii, elimină apariția liniilor fine și ridurilor. Pielea este vizibil refăcută și împrospătată la trezire.

Terapie Hidratantă Tonifiantă pentru Zi

Oferă beneficiile unui tonic și hidratant într-un singur produs, ce combină frunze de cedru organic cu coajă organică de grapefruit. Ajută pielea să-și recapete și să-și mențină echilibrul sănătos de hidratare și reface strălucirea naturală, calmează stress-ul și oboseala. Lasă instantaneu pielea mai moale, împrospătată și intens hidratată. Zi după zi, reduce liniile fine și ridurile pentru un aspect tânăr.

Descoperiți produse încântătoare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu