joi, 21 aprilie 2016

Produsele Mason Pearson

http://ro.strawberrynet.com/haircare/mason-pearson/


Hello.

Ați auzit de produsele Mason Pearson... o colecție impresionantă de perii și pieptene pentru păr, ce stimulează scalpul și prinde atât cât este necesar pentru a vă simți confortabil.

Iată câteva produse:

Pieptene 


http://ro.strawberrynet.com/haircare/mason-pearson/pieptene/89506/?CatgId=p#DETAIL

    Pieptene delicat realizat manual pentru bărbaţi şi femei, cu dinţi conici şi margini rotunjite, ce combină aspectul clasic cu durabilitate superioară și oferă senzaţie de confort. Este perfect pentru părul umed, uscat sau stilizat. Dimensiune: 8'' x 1''



Universal Military Perie din Peri Nailon Medie


http://ro.strawberrynet.com/haircare/mason-pearson/nailon---universal-military-perie/130008/?CatgId=p#DETAIL
  Conține șapte inele de mănunchiuri de nylon, ce masează și stimulează scalpul pentru a crea uleiuri naturale.Are o pernă unică convexă căptușită de cauciuc pentru periere eficientă. Ca dimensiuni: 4 7/8" lungime x 2 7/8" lățime, având în dotare și o perie de curățare. A fost realizată manual în Londra, UK, fiind ideală pentru utilizare umedă sau uscată pe păr gros sau aspru.

Pămătuf de Bărbierit



Fabricat din păr de pe burta bursucului, ce prezintă un mâner curbat elegant şi comod, creat de fabricanţi de pensule celebrii în toată lumea pentru folosire confortabilă. Cu un vârf foarte moale care formează o spumă bogată. Înmoaie pielea pentru un bărbierit neted, fiind delicat şi blând cu pielea.

Găsiți produse de lux, perfecte pentru cadouri!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu