joi, 14 aprilie 2016

Roja Dove,Parfumuri de Lux


Roja Dove este un expert în parfumuri, maestru parfumier, autor, academician, istoric.

Iată câteva parfumuri de vis:

Unspoken Apă de Parfum Spray

Un parfum cu chiparos pentru femei moderne. Îndrăzneț, bogat, pasionat, cald și senzual. Notele înalte sunt bergamotă, aldehide, lavandă, notele de mijloc sunt cele de iasomie, neroli, ylang-ylang, trandafir, iar ca note de bază se remarcă cele de de labdanum, lemn de santal, patchouli, vanilie, ghimbir, cedru, licheni, note picante, chihlimbar,  rădăcină de iris. A fost lansat în 2007.

Mischief Apă de Parfum Spray

Un parfum revigorant și fin pentru femei. Jucăus, vesel, tineresc și dulce, cu note înalte de bergamotă, grapefruit, lămâie.  Note medii de iasomie, flori de portocal, piersici, trandafir, violete și note de bază de lemn de cedru, cuișoare,muschi de stejar, patchouli , violete, mosc, vanilie. Este perfect pentru toate ocaziile.

Scandal Apă de Parfum Spray

Un parfum floral lansat în 2007, destinat femeilor îndrăznețe moderne. Este poaspăt și fin, elegant, feminin și senzual, cu note înalte de bergamotă, lavandă, note medii de tuberoză, iasomie, frezie, trandafir, gardenie, crin, floare de portocal. Note de bază de lemn de santal, mosc și rădăcină de iris. Este perfect pentru toate ocaziile!

Roja Dove sunt niște parfumuri capodopere, deosebit de distinse.

Recomand măcar să le simțiți aroma lor pe încheietura mâinii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu