marți, 24 mai 2016

Jill Stuart - Frumusețe Completă!


Hello!

Jill Stuart a creat o bijuterie delicata pentru fiecare prințesă, inocentă, sexy, elegantă, amuzantă. Experimentează entuziasmul luxuriant de fiecare dată și atinge stelele!

Iată câteva capodopere:

Fard de Obraz Trusă Compactă




Paletă cu patru farduri de obraz luxuriante, adorabile, ce oferă patru culori intens pigmentate. Cu textură mătăsoasă, uşoară precum un sufleu proaspăt copt. Conţine o bază emolientă pentru menţinerea senzaţiei de hidratare. Formulat cu Smooth Glow Oil şi Lucent Powder pentru un efect radiant. Este infuzat cu Parfum de Crystal Floral Bouquet. Oferă un finisaj natural şi durabil, fiind încastrat într-o casetă octogonală cu oglindă. Este prevăzută cu pensulă decorată cu piatră Swarovski.

Fard de Pleoape Gel #21 Soda Pop



Fard de pleoape inovator, durabil. Cu textură proaspătă, ca de gel, ce aluncă uşor pe pleoape. Este formulat cu Pudră de Cristal Pur ce oferă acoperire perfectă, atentă. Oferă o culoare clară, translucidă şi care iese în evidenţă și strălucire ochilor precum o piatră preţioasă, hidratând pielea. Este infuzat cu Parfum Crystal Floral Bouquet. Este ambalat într-o carcasă din sticlă cu capac decorat cu arabescuri, fiind suficient de mic pentru a fi purtat oriunde!

Jill Stuart Apă de Toaletă Spray



Parfum floral fructat pentru femei tinere. Fin, proaspăt, suculent, feminin şi seducător. Cu note înalte de măr verde, pară, coacăze negre, lămâie şi nuferi. Note medii de bujor, trandafir bulgăresc, lăcrămioară, iasomie, magnolie şi flori de portocal. Ca note de bază se evidențiază cele de mosc, lemn de santal, cedru, vanilie şi chihlimbar. A fost lansat în 2007 și este recomandat pentru primăvară sau vară.

Descoperiți mai multe produse Jill Stuart  aici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu