luni, 2 mai 2016

Nature Bisse, cu ingrediente din natură


Natura Bisse s-a născut la 7 iunie 1979, intrarea pe piata cosmeticelor profesionale cu cinci creme care au vizat diferite nevoi ale pielii. Fondatorul său, Ricardo Fisas Mulleras, a decis să se a implice cu curaj în această aventură de afaceri palpitantă dupa ce a vazut cum elastină hidrolizată și proteine de colagence au imbunatatit considerabil textura pielii.

Iată recomandările produselor:

Cremă Demachiantă Facială




Un demachiant spumă creat pentru pielea uscată, ce curăţă tot machiajul şi impurităţile de la suprafaţă pielii. AHA asigură o exfoliere delicată dar eficientă pentru a reînnoi textura pielii. Cu Alantoină, Aloe Vera şi extractele botanice ce calmează şi decongestionează pielea. Lasă pielea curată, moale, suplă şi luminoasă.  Pregăteşte pielea pentru a primi beneficiile ce urmează.

Cremă cu Vitamine C + C

Produsele din Linia cu Vitamina C sunt create pentru a preveni şi repara semnele îmbătrănirii. Această cremă are efecte iluminante, de hidratare şi fermitate. Vitamina E este adăugată pentru a susţine efectul anti-oxidant al vitaminei C, cu ainoacizi naturali rafinaţi de Colagen şi Uleiul de Măceşe ce  asigură hidratarea. Minimizează apariţia ridurilor, liniilor fine şi punctelor negre. Lasă pielea foarte catifelată, suplă şi elastică. Este potrivită pentru pielea normală până la cea grasă.

Essential Shock Complex Intens



Ser facial anti-îmbătrânire intensiv pentru ten matur, formulă cu complexele inovatoare Proteoglycan-Derma Complex și Cocktail Aminoessence. Reduce vizibil profunzimea ridurilor și redefinește conturul facial. Oferă acțiune eficientă de fermitateîn timp ce oferă hidratare maximă. Acționează asupra deficiențelor hormonale comune la tenul matur și protejează și repară intens derma. Dezvăluie un ten mai neted, mai luminos, mai elastic, uniform nuanțat și întinerit.

Descoperiți Natura Bisse in mijlocul naturii!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu