marți, 31 mai 2016

Produsele Dermablend, Pentru un Ten Ireproșabil!


Bun găsit!!!

La mulți ani tuturor copiilor și copiilor din voi, dragi femei, bărbați, care și-au păstrat în suflet amintirea vie a copilăriei și inocența acestora!

Astăzi încep seria de postări cu Dermablend!

Cosmeticele profesionale Dermablend oferă acoperire pentru o piele fără cusur. Rercunoscută pentru 30 ani ca expert în cosmeticele de acoperire, produsele Dermablend sunt testate dermatologic, testate alergic, non-comedogenice, non-acneice, fără parfum. Performanța produselor este recunoscută de comunitatea medicală și de makeup artistii profesioniști deopotrivă!


Iată câteva sugestii:

Quick Fix Baton Fond de Ten



Fond de ten hidratant, cu acoperire completă, pentru corp. Are o textură mătăsoasă și ultra-ajustabilă, care se aplică cu ușurință. Are o formulă rezistentă la apă, la transfer și la pătare. Conține Camo-PigmentsTM, niște pigmenți ridicați unici. Oferă acoperire naturală, rezistentă pentru pânp la 12 ore de purtare.


Smooth Indulgence Corector Anti -Rozacee


Corector persistent, în nuanță verde, ce acoperă instantaneu petele roșii de acnee, cicatricile și nuanțele roșiatice. De asemenea eficient pe petele de rozaceea și cele provocate de vin. Oferă o finisare mată, lipsită de imperfecțiuni. Este testat dermatologic, testat alergologic, fără parfum.

Pudră de Fixare


Ajută la fixarea machiajului și sporirea rezistenței la purtare. Cu o formulă rezistentă la întindere, ce conferă acoperire completă pentru vitiligo, semne din naștere, rozaceea, iregularități ale pigmentului, tatuaje și alte imperfecțiuni ale pielii, de la minore la severe. Oferă finisare perfectă, transparentă. Nu conține parfum.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu