vineri, 25 aprilie 2014

Review: Produse Weleda cu Ulei de Cătină

Hello tuturor! Azi vreau să scriu și eu un review, pe baza produselor cumpărate acum câteva săptămâni de pe CăpșunaNET. Ingredientul cheie în gama de produse pe bază de catină este, după cum poate ați ghicit, uleiul de cătină. Bogate in vitamine (A, C și E) și acizi grași esențiali, aceaste produse catifeleazărevitalizează și fac pielea mai fermă.


Toate produsele din gama de catină au un minunat miros de citrice răcoritoare (mandarine și portocale) și sunt lipsite de conservanti sintetici, arome, coloranți și materii prime derivate din uleiuri minerale.


Principalul motiv pentru care am vrut să încerc această gamă de îngrijire a pielii a fost pentru că am vrut să văd dacă va ajuta în a trata o afecțiune cu care mă confrunt, auzind atât de multe lucruri bune despre ulei de cătină! Ei bine, folosesc aceste produse de 3 săptămâni și cred că este încă totuși prea devreme pentru a spune dacă functionează. Dar, pot afirma că pielii mele i-a plăcut aceste produse (pielea mea este moale și netedă după aplicare), și nu mi-a agravat problema. Weleda Loțiune de Corp de Refacere cu Cătină Pentru Piele Uscată 200ml
Aceasta lotiune este ușor apoasă, dar am fost surprins de proprietatile sale hidratante. Ambalajul este drăguț, îmi place este prevăzut cu un flacon cu pompă. Acum ceva vreme avea flacon de sticlă, așa că am bucur au decis să schimbe acest lucru. Îmi place, ajută la catifelarea și hidratarea pielii mele. Lotiunea este mai emolientă decât ulei de corp și conține glicerină, astfel încât, uneori se poate simti un pic mai lipicioasă. Din acest motiv am o preferință pentru uleiul de corp, dar ambele sunt foarte bune!!!
Dacă aveți pielea uscată și vă place să vă spalați corpul cu agenți mai grași, va va plăcea! Nu face multă spumă, dar îmi place modul în care pielea este hidratata după utilizarea acestui gel de duș. Mi-aș fi dorit ca tubul să fi fost mai mare pentru că am folosit deja jumătate din ea!
 Sunt oricum foarte încântată de ele și le recomand!

Pe curând!

Lumea Frumuseții
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu