vineri, 30 mai 2014

Review Loțiune de Corp La Petite Robe Noire de la Guerlain

 Hello ladies!

Afară este o vreme nu prea încântătoare pentru o zi de vineri. Să sperăm că în weekend se va arăta soarele, deși conform prognozelor, nu prea ar avea de gând să își facă apariția.




Astăzi am de gând să vă prezint loțiunea de corp La Petite Robe Noire, de la Guerlain, pe care am primit-o, alături de alte cadouri minunate, din partea prietenelor mele dragi. A fost o surpriză foarte plăcută, pentru că eu chiar aveam de gând să îmi cumpăr acest produs.

Sticla are un aspect de clasic, vintage, de o culoare mată, care nu lasă să transpară conținutul prețios al flaconului.  Opacitatea nu lasă să se întrevadă secretele de frumusețe sub sigla casei Guerlain.
200 ml de loțiune catifelată, parfumată, un adevărat răsfăț pentru trup...

Capacul flaconului este de plastic, cu clapetă, care oferă o curgere eficientă a loțiunii în momentulo aplicării.
laptele de corp are o culoare roz, o textură cremoasă mai degrabă decât lăptoasă, deoarece nu curge atunci când flaconul este întors, ca să mă exprim astfel.

 Îmi place acest îndemn inspirat de casa Guerlain: " Habillez-vous d'un lait irrésistiblement velouté et subtilement scintillant. Il hydrate la peau et la sublime d'un voile délicatement parfumé."

Acest lapte de corp oferă confort, impregnând în piele un parfum tipic al apei de parfum sau de toaletă cu același nume. ..După aplicare îmi simt pielea relaxată, catifelată, se absoarbe foarte bine în piele. Are o aromă dulce, foarte plăcută, care invadează pur și simplu încăperea. 

Încă nu am achiziționat parfumul, dar am de gând să o fac cât mai curând.
Mă simt de-a dreptul divin după aplicarea acestei loțiuni minunate. 

Nu este tocmai ieftină, din câte văd eu aici, dar este calitate și unicitate, atât vă pot spune.

O seară relaxantă!

Lumea Frumuseții

2 comentarii: