miercuri, 4 iunie 2014

Review Deodorant Roll-On Clinique

Bună dragelor!

Astăzi a început să fie din nou frumos afară, semn că vara are de gând să îşi facă apariţia.



Dar trebuie să avem în vedere că pe lângă partea frumoasă cu soare, vacanţă, plecat la mare sau munte, există şi mici neplăceri care ne pot strica buna dispoziţie, atunci când nu ne dorim acest lucru.

Problema transpiraţiei este una delicată, mai ales la noi, în România, unde folosirea săpunului este una mai scăzută, spre ruşinea noastră...

Azi vreau să vă expun părerea mea despre cel mai recent roll-on pe care îl folosesc, şi anume roll-on-ul de la Clinique, un produs pe care îl recomand.

Am încercat multe produse de pe piaţă şi mă declar foarte nemulţumită de eficienţa şi rezistenţa în faţa apariţiei mirosului neplăcut al transpiraţiei. Sunt genul care vă spun sincer, fac duş zilnic, chiar şi de două sau trei ori, vara. Dar când e vorba de o vară toridă, tot trebuie să ai un atuu atunci când vine vorba despre această problema.

Ei bine, acest roll on este un produs de îngrijire, conceput de Clinique, o marcă renumită de produse de îngrijirea pielii.

Principalul ingredient al acestui deodorant este un silicon, și anume CYCLOPENTASILOXAN-ul . Acesta face ca deodorantul să fie uşor, să se răspândească blând la nivelul pielii.
Mai mult , acest deodorant conţine elemente naturale, cum este uleiul de ricin . Nu conține parfum și alcool . Pentru pielea sensibilă , acesta este cu siguranţă o necesitate pentru a ne proteja, mai ales zona sensibilă de subraţ.

 Acest deodorant este minunat , care nu va lăsa zona axilei să se ​​usuce. Aplicarea produsului este uniformă, este un bun lubrifiant, vă pot spune.ete .  După ce îl folosesc, nu trebuie să aştept până când se usucă, pot să mă îmbrac imediat fără griji.

Folosesc ulterior un spray de corp, pentru care voi face un review altădată!

O zi minunată în continuare!

Lumea Frumuseţii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu