vineri, 25 septembrie 2015

Helena Rubinstein, Frumuseţe Eternă

 


Un alt brand despre care aş vrea să scriu astăzi este Helena Rubinstein.


Helena Rubinstein a revoluționat domeniul produselor cosmetice încă din anii 1920, folosind propriul program inovator de frumusețe. Marca Helena Rubinstein continuă să se extindă peste noi teritorii, folosind cele mai avansate cunoștințe în domeniul cercetării produselor cosmetice anti-îmbătrânire. Rezultatele clinice sunt fără compromisuri.

Iată produsele încercate de mine şi care m+au încântat:

All Mascaras Demachiant Complet




Este un demachiant spectaculos, lichid, ce înlătură fără probleme orice urmă de machiaj, chiar şi cele rezistente la apă. Nu ustură, nu irită pielea. Conţine siliconi cu produse emoliente, lăsând pielea fină şi curată. 

Lash Queen Feline Blacks Rimel Rezistent la Apă




Un rimel purtat de mine în geantă şi peste tot, în ultima vreme. Este un rimel inspirat de privirea felinelor. Pur şi simplu transformă genele, cu volum şi seducţie. Alungeşte genele, oferă un aspect dens, nu lipseşte, nu murdăreşte peste zi, pentru senzaţie şi disconfort. Ştim cu toate ce înseamnă să foloseşti rimel, să nu reuşeşti să verifici aspectul machiajului şi să te trezeşti că de fapt ai avut urme de rimel pe sub ochi ore bune şi ai întâlnit atâta lume... Off. Dar acum nu mai dau greş!

Color Clone 24H Fond de Ten Nud




Eu am nuanţa Beige Vanilla şi sunt super încântată! Este un fond de ten lejer, cu acoperire medie, care creează un strat fin şi natural. Produsul asigură o hidratare continuă timp de 24 ore. Eu folosesc bureţelul pentru aplicare. Sincer, chiar îmi simt tenul mai hidratat, chiar şi după demachiere!

Le-am achiziţionat de aici.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu