miercuri, 2 septembrie 2015

Shu Uemura, tradiţie Japoneză

Shu Uemura este o marcă ce îmbină frumuseţea cu sensibilitatea japoneză, atenția la detalii și respectul pentru natură.





Produsele întăresc legătura dintre artă și frumusețe, constituind un brand cunoscut la nivel global. Acestea sunt principiile create de domnul Shu Uemura, cu o pasiune deosebită!


Shu Uemura este o marcă renumită atât pentru produse de machiaj și pentru cele de îngrijirea pielii sau părului. Japonezii dau o mare atenție îngrijirii pielii, dorind s fie mereu fină, netedă, uniformă, deschisă şi revitalizată


Produse preţioase care merită încercate:

Skin Purifier Porefinist Ulei Demachiant Anti-Strălucire



Produsul este un rasfat pentru pielea uscata. Se emulsifiază foarte bine, transformându-se într-o esenţă albă, lăptoasă, Eu folosesc acest produs şi înainte de duş, curăţă foarte bine murdăria şi de asemenea machiajul. Este extrem de delicat cu pielea şi ochii, mai ales pentru cei cu lentile de contact.

Creion Fin Durabil Gel (Colectia Yazbukey)



Acest contur pentru ochi este fin şi cremos. Este rezistent la transfer, nu se estompează, nu se împrăştie, fiind nevoie de un demachiant profesionist! Este perfect faptul ca nu este nevoie de a mai cauta ascuţitoarea, ete subţire şi convenabil de purtat şi utilizat. Cu ajutorul lui poţi crea un look profesional, creativ!
Red: Juvenus Cremă Retexturizantă Revitalizantă


Rodia face minuni! Sau orice alte ingrediente magice ascunse în acest potir al frumuseţii! Textură cremoasă, fină, cu absorbţie rapidă, lasă tenul hrănit şi revitalizat. Dacă pielea este însetată după un produs de hidratare, recomand acest produs!

Puteţi afla mai multe secrete pe StrawberryNET, site-ul adorat de mine!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu