marți, 8 septembrie 2015

IS Clinical - SPA la tine acasă


IS Clinical este un brand inovator care susţine că îmbunătăţeşte starea emoţională şi fizică a oamenilor la nivel global.




Gama lor de produse include demachiante şi produse de curăţare, tratamente, hidratante, produse cde protecţie solară create cu ingrediente inovatoare, menite să plaseze această marcă de produse printre cele de top în materie de îngrijirea pielii.

În continuare voi spune câteva cuvinte despre produsele testate de mine:


IS Clinical Cleansing Complex



Este un gel transparent uşor, dar puternic şi atent cu pielea foarte sensibilă. Conţine antioxidasnţi, bionutrienţi şi ingrediente atent selectate pentru a curăţa şi catifela pielea, însă fără a elimina uleiurile esenţiale naturale, lăsând astfel pielea incredibil de fină. Este foarte bun şi pentru îndepărtarea machiajului şi un profesionist pentru tenul cu prefispoziţie acneică. Nu usucă pielea, micşorează porii, nu conţine parabeni.


Eye Complex


Acest produs complex pentru ochi este o formulă eficientă pentru reducerea pungilor, cearcănelor dar şi a ridurilor şi liniilor fine. Elimină vizibil semnele de oboseală şi revitalizează zona ochilor. Un produs minunat, fără parabeni, care merită fiecare bănuţ pentru efectele sale benefice.

Sper că v-a plăcut această mică recenzie şi îmi doresc să încerc cât mai multe produse din această marcă, pentru că sunt satisfîcută 100%.

Rămâneţi în Lume Frumuseţii!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu