luni, 16 noiembrie 2015

Dr.Jart+, îngrijire și frumusețe garantată



 Pentru cine nu a auzit de barnd-ul coreean Dr.Jart+, vă pot spune că sunt o binecuvântare pentru frumusețe. Dr. Jart crede în spiritul adevărat al științei, iar explorările lui continuă să prezinte noi provocări domeniului de îngrijirea pielii. Aceste performanțe de vârf ale cosmeticelor sunt concepute astfel încât clientele să dobândească pielea sănătoasă și strălucitoare fără a ține cont de vârsta sau aspectul pielii, datorită formulei potrivite fiecărui tip de piele.

Iată produsele încercate de mine:



Black Label Detox O2 Produs Spumant de Curățare

O loțiune cremă spumantă, delicată cu pielea, ce curăță impuritățile perfect. Este nevoie de o cantitate mică, cât un bob de mazăre pentru a curăța fața și gâtul. Este infuzat cu extracte de lămâie și aminoacizi, fiind delicat cu pielea sensibilă. Este ideal și pentru tenul acneic. De asemenea, previne erupțiile ulterioare ce pot apărea la nivelul pielii.


Ser Tratament Corector CC


Este un balsam corector tip CC, ce conține beneficii anti-rid și BB. OFeră un aspect revitalizant tenului, hidratându-l. Corectează nuanța pielii și acționează la nivelul porilor. Conține extracte de cătină și acid hialuronic, pentru hidratarea și revigorarea pielii. Tenul rămâne uniform, luminos, ireproșabil, cu aspect sănătos și plin de tinerețe.

Sunt foarte mulțumită de aceste produse și sunt hotărâtă să îmi cumpăr și alte produse ca tonicul, serul, masca pentru noapte. Ah, atâtea tentații.

O noapte minunată!!! Rămâneți în lumea frumuseții!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu