miercuri, 4 noiembrie 2015

Pevonia Botanica - Frumusețe prin Produse Naturale Profesionale



Bun găsit dragelor!

Astăzi vă voi expune câte ceva despre un brand nu prea popular la noi, Pevonia Botanica.


Pevonia Botanica este cel mai bine caracterizată ca fiind îngrijire tip spa bazată pe botanică având elemente medicale. Linia este largă, cu produse potrivite pentru orice tip de piele și situație deosebită. 

Înainte de a se concentra pe rezultate medicale în dezvoltarea și promovarea produselor sale, Pevonia Botanica tinde să scoată în evidență "starea bună de sănătate" prin formulele pe care le conțin ingredientele naturale și eficiente. Asta nu înseamnă că produsele nu au beneficii medicale. Este simplu de înțeles că rezultatele preced experiența de a încerca produsele - acasă, în salon sau la spa.

Voi ce optați? Desigur, merge un spa pentru un plus de relaxare, dar acasă, confortabil vă puteți răsfăța fără a ține cont de un anumit interval de timp. Sună bine, nu?


Iată produsele testate cu plăcere de mine!


Ligne Tropicale Balsam Anti-Îmbătrânire pentru Corp





Este un balsam cremos, lejer cu parfum delicios tropical, deloc grețos. Lasă pielea incredibil de fină și de hidratată! Îl ador, mă simt renăscută de-a dreptul. Nu conține parabeni, ulei mineral. Este îmbunătățit cu colagen, extract de Rodie, Retinol și alte bunătăți menite să asigură un confort maxim și să alunge gândul pielii lăsate într-un viitor apropiat!


Ligne Nymphea Mystique Săruri de Baie




Ei bine, nimfă, mistic... așa este, mă simt adorată, sărutată de mare și de valuri precum o sirenă ce îți poartă farmecul printre stânci. Acest produs este minunat, face ca fiecare baie să fie o încântare, un moment de răsfăț și de bucurie! Are un parfum divin de lavandă, conține și ylang-yland și ulei de mandarină. Hidratează pielea și elimină orice tensiune din trup sau minte... asta v-o garantez...



Fiole Piele Luminoasă, Rafinarea Porilor




Aceste fiole sunt magie pentru ten. Oferă protecție anti-rid, lasă pielea suplă și netedă, revigorată totodată. Conține un complex de polipeptide ce garantează protecție anti-îmbătrânire, reduce porii măriți și rafinează textura pielii.

Se recomandă o fiolă aplicată săptămânal și o cură de 6 săptămâni pentru rezultate optime. Eu sunt la a 4a fiolă și mă declar super încântată!

Cam acestea sunt produsele folosite până acum.



Eu recomand acest brand cu încredere. Produsele au fost cumpărate de pe Strawberrynet

Pe curând!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu