marți, 19 ianuarie 2016

Bill Blass, nu doar modă




Bună!

Cine nu are somn... să își facă blog ! :))))

Ați auzit de parfumurile Bill Blass? Și nu doar parfumuri... ci și produse pentru corp și aici mă refer la loțiuni de corp... Bill Blass este un designer renumit care și-a creat propria linie de parfumuri, Primul parfum a fost lansat în anul 1978.


Iată produsele pe care le prezint:

Bill Blass Loțiune de Corp

Este o loțiune cu un parfum feminin, floral fresh ce lasă note încântătoare pe piele ore în șir. Premodină note de Neroli, Orhidee, Lăcrămioară. Hidratează foarte bine pielea, consistența este lăptoasă, fină, se absoarbe foarte rapid. Nu irită pielea. Se potrivește foarte bine cu parfumul,  mai ales la ocazii și ținute de seară.

Bill Blass New Apă de Parfum Spray
Este un parfum pe care îl folosesc cu mare plăcere. Este floral, plăcut, te face să te simți bine. Notele înalte sunt cele de neroli, galbanum, mandarină. Notele medii sunt zambilă, lăcrămioară, iasomie. Notele de bază cele de mosc și lemn de santal. Este recomandat poentru seară și ocaziilor speciale. Dar eu transform ziua obișnuită în ocazie specială, așadar îl port mai des!

Red Apă de Parfum Spray


Un parfum sexy, feminin, adorabil. Oferă note florale, exotice ce te poartă spre alte tărâmuri. Notele de bergamotă, iasomie, lăcrămioară, lavandă și vanilie se îmbină cu cele lemnoase de mosc, lemn de santal, paciuli. Este un parfum preferat de mine, mai ales la ocazii speciale.

Prietenul meu are un parfum Bill Blass, dar voi scrie recenzia lui în altă zi.

Descoperiți produsele Bill Blass, sigur vă vor plăcea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu