luni, 11 ianuarie 2016

Borghese, ritual nobil de înfrumusețare

Hello!

Astăzi vă prezint produsele de machiaj Borghese. Borghese este o linie de cosmetice cu patrimoniu italian de frumusețe. Scopul său este de a combina tradiția frumuseții italiene cu tehnologia modernă.


Este un luciu de buze nutritiv, nelipicios, persistent. Este bogat cu vitamina E și A, ulei de avocado, ulei de jojoba şi aloe vera cu beneficii calmante. Lasă un aspect lucios elegant și poate fi purtat atât natural, cât și deasupa rujului, penteru accentuare, definire.


Fard de Obraz Cremă MilanoEste un fard de obraz cremă ce oferă definire și contur. Are o textură cremoasă, se aplică ușor cu pensula și lasă un aspect frumos. Persistent, nu irită pielea. Eu am ales culoarea Stellato Notte. 

Fard de Pleoape 4 NuanțeVersiunea de patru farduri în nuanța Surrealist este magnifică. Culori bine coordonate, delicate, persistente, ce evidențiază privirea. Se pot aplica în combinație sau individual. Nuanța de roz pal este delicată, mată, lasă un aspect natural. 

Îmi plac produsele lor. Am și câteva produse de îngrijirea pielii, dar le voi face un review cu o altă ocazie. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu