joi, 11 februarie 2016

Floris, Rafinament și Stare de Bine


Hello!

Azi vă prezint Floris, un brand clasic și cu renume.

Floris este cel mai vechi retailer englez de parfum și de articole de toaletă fiind astăzi a 8 a generație care creează produse parfumate, atât de minunate. Floris astăzi oferă arome din cele patru colecții: parfumuri pentru bărbati, parfumuri pentru femei, colecția Clasic și colecția Private. De asemenea, printre creații se numără produse de baie și de îngrijire a corpului ce însoțesc parfumurile, precum și lumânări parfumate. Floris creează, de asemenea, parfumuri personalizate, oferind clienților posibilitatea de a personaliza un parfum Floris existent.

Iată ce mi-a plăcut și ce îmi place în continuare:

Pudra de Talc Cefiro 

Delicat parfumată, această pudră pulbere de talc rafinată este fin măcinat, cu un adaos de elemente calmante naturale precum aloe vera, ce absoarbe excesul de umiditate, lăsând pielea proaspată, catifelată și ușor parfumată.

Conține note de lămâie și limetă, punctate cu bergamotă si mandarină, nuanțate delicat de nucșoară și cardamon. Se remarcă arome de iasomie,mosc, note lemnoase.

Fleur Gel pentru Baie și Duș

Un gel de lux baie și duș parfumat care conține ulei de măsline ce înmoaie ușor pielea, menținând în același timp echilibrul natural. Această formulă ușoară face o spumă bogată, ce lasă pielea curată, moale și ușor parfumată.

Soulle Ambar Apă de Toaletă Spray

Notele de lentisque, galbanum creează un acord elegant și modern verde echilibrat, cu fructe proaspete . Notele medii sunt cele de iasomie, muscata si sulfina, completate cu note de rășinoase picante și arome de boabe de piper roz. vanilie, ambră si mosc. Un parfum cald, pentru femei delicate, care știu ce doresc.

Găsiți mai multe produse aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu