miercuri, 10 februarie 2016

Hampton Sun, Pentru Zile Cu Soare și Nu Numai


Hampton Sun este o linie completă de îngrijire și protecție solară  de lux și parfumuri inspirate de frumoasele plaje din Hampton. Produsele Hampton Sun oferă un tratament superior pielii, pentru fiecare tip de piele, dornică de a se proteja de efectele razelor solare. Produsele Hampton Sun vă permit să profitați la maxim de timpul petrecut sub razele soarelui, fie la plajă, lângă piscină, sau pur și simplu  într-o mică plimbare prin oraș.

Iată produsele încercate de mine:

Serious Shimmer Spray Răcoritor 



Este o loțiune strălucitoare pentru corp, cu nuanță perlată ce deschide bronzul delicat. Răcorește și hidratează pielea instant cu ingrediente naturale ca Aloe Vera, Mușețel și Vitaminele A și E. Este subtil parfumat cu un miros relaxant, de flori de privet. Testat dermatologic și hipoalergenic. Se agită înainte de folosire. Țineți recipientul departe de corp și pulverizați ușor pe piele, lăsați să se usuce. Îmi place acest produs la plajă sau chiar la ocazii speciale, pentru efectul superb pe piele!


Eeste un autobronzant ușor de folosit, cu o singură aplicare vă oferă o tentă de bronz deschis. Cu fiecare utilizare puteți intensifica culoarea, până când ajunge la nivelul preferat de culoare. Două aplicări/straturi oferă un look perfect pielii. Nu lasă dungi, nici pete și se usucă foarte repede, în aproximativ  10 minute. Culoarea persistă. Este un gel hidratant cu ulei de nucă, vitamine și aloe vera.

Descoperiți mai multe produse tentante aici!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu