miercuri, 10 februarie 2016

Gabriela Sabatini, pentru femei cu personalitate


Bun Găsit!


Gabriela Sabatini este o campioană de tenis argentinian care a lansat o linie de parfumuri la sfârșitul anilor 1980.Gabriela Sabatini a colaborat cu compania germana Muelhens pentru a produce o linie de parfumuri. Parfumul ei emblematic, Gabriela Sabatini, a debutat în 1989. O serie de parfumuri au fost introduse sub marca Gabriela Sabatini, în primul rând pentru femei, dar incluzând două parfumuri pentru barbati, Devotion și Wild Wind.


Gabriela Sabatini Apă de Toaletă Spray




Este un parfum delicat, floral lemnos cu mosc pentru femei moderne. Cu note curate, citrice, exotic, feminin și voluptos, se remarcă prin note de vârf de mandarine, aldehide și flori de portocal. Note medii de caprifoi, tuberoză, iasomie, trandafir, lăcrămioare și heliotrop și note de bază de paciuli, lemn de santal, licheni, boabe tonka, mosc, ambră și vanilie. Este un parfum perfect pentru toate ocaziile.



Acest parfum a fost primit cadou.  Este un parfum foarte plăcut, potrivit în special pentru zilele de vară, dar la fel de bine pentru primăvară și zilele mai reci, când ai nevoie de sentimentul cald de vară.
Se remarcă prin note de mango, care se potrivesc frumos, cu celelalte acorduri fructate și note de orhidee. Urmează note florale, lăcrămioara își face simțită prezența, lăsând apoi loc acordurilor lemnoase, intense. 
Eeste un parfum frumos ce merită un loc în garderobă și în zilele fierbinți de vară.


Luminos, cremos, senzual, cald! Un parfum pentru femei puternice, cu ceva note de la tradiționalul Gabriela Sabatini și ceva de la D & G Red,  revigorat prin note verzi.
Se deschide cu arome florale și note ierboase, crude. Se remarcă prin note de vârf - aldehide, mere, lămâie bergamotă. Ca note medii se remarcă cele de crin, iasomie, trandafiri. L bază întâlnim notele de lemn de santal, boabe de tonka, vanilie, vetiver, pralină. Se simte la început aroma de coajă de măr verde. Aldehidele sunt mai persistente și subliniază traseul verde proaspăt în mijlocul notelor calde. Devotion! Un devotament pasional, plin de dorință!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu