marți, 2 februarie 2016

Kinuyuki, precizie japoneză spre o piele perfectă!



Bun Găsit!

Hidratarea este primul pas spre o piele sănătoasă, frumoasă. Indiferent că aveți tenul gras, uscat, sensibil  sau mixt, aproape toate tipurile de piele pot beneficia de hidratant. Kinuyuki este un brand japonez de îngrijirea pielii. Fondatorul, Masaaki Fukuhara, wa fost un profesor de chimie din Japonia care a încercat să găsească o cremă care să îmbunătățească starea pielii fiicei sale, însă nu a putut găsi un remediu la acea vreme. Linia  Hydrocue Skincare are acțiune de triplă hidratare ce poate dura 24 ore. Aceasta folosește ingrediente naturale ce micșorează iritația pielii.  

Demachiant Spumant



Este un demachiant spumă împrospătant și de puficare ce conține șase extracte naturale de Năsturel, Lappa, Săpunăriță, Iederă, Salvie și Lămâie. Elimină eficient impuritățile și machiajul fără să irite pielea.  Conține un amestec cu Lapte de Soia pentru rafinarea texturii pielii și Ulei de Ciuboțica Cucului cu proprietăți curative, anti-inflamatorii și hrănitoare. Lasă pielea calmă, netedă, echilibrată și pregătită pentru tratamentele următoare. Se spumează o cantitate mică în palmă, cu apă rece sau călduță. Se masează pe față cu mișcări circulare. Se clătește în profunzime, continuând cu rutina zilnică!


Este un tonic de curățare lejer, cu dizolvare rapidă, ce conține Extract de Floare de Arnică Montană și Extract de Frunză/Stem de Iederă. Revitalizează nuanța pielii și îi rafinează textura. Conține un amestec cu Extract de Castravete pentru beneficii emoliente, astringente și calmante. Este bogat în Hialuronat de Sodiu pentru hidratarea și împrospătarea pielii. Infuzat cu Extract de Parietaria Officinalis cu acțiune răcoritoare. Lasă pielea calmă, curată, netedă și confortabilă. Aplicați ziua și seara o cantitate redusă, pe fața, gâtul și pieptul curățate, cu o dischetă demachiantă.

Momentan acestea sunt produsele care îmi plac, pe care le găsiți și voi aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu