miercuri, 20 ianuarie 2016

La Brasiliana, Transformare Revoluționară a Părului



Produsele profestionale pentru îngrijirea părului La-Brasiliana consituie un proces revoluționar ce transformă părul. Tratamentul este bazat pe proteine pentru păr, unghii, piele. Susbstanțele naturală oferă părului capacitatea de a-și recăpăta sănătatea, strălucirea, catifelarea, iar colagenul îmbunătățește elasticitatea părului.

Iată câteva dintre produsele lor:


Latte Lapte de Coafare



Prelungește viața tratamentelor de Cheratină cu colagen La Brasiliana și oferă protecție termică, strălucire, netezime și volum părului. Este ideal ca și dispozitiv de texturizare și stilizare, fiind perfect pentru toate tipurile de păr. Se ia în palme o cantitate cât o monedă mică, se emulsifică și se aplică pe părul tamponat cu prosopul. Pentru cele mai bune rezultate, se reaplică o cantitate mică înainte de utilizarea dispozitivelor termice.


Este un balsam tratament  pentru hrănirea părului. Are o formulă fără sodiu, coloranți, pe bază de cheratină și colagen. Are grijă de bucle și îngrijește părul, oferind hidratare intensă și protecție UV. Părul rămâne ușor de pieptănat, neted și sănătos. Este perfect pentru părul tratat chimic, uscat dau deteriorat. Se aplică o cantitate generoasă pe părul șamponat, se lasă 10 minute, iar apoi se clătește.


Produsele La Brasiliana sunt profesionale și prețurile sunt pe măsure, dar le puteți procura la reduceri semnificative. 

Noapte bună tuturor!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu