marți, 23 februarie 2016

LA BIOSTHETIQUE, pentru Estetica Părului


Hello!


Astăzi vă prezint un brand aparte...

LA BIOSTHETIQUE ! Se urmărește crearea de solutii naturale îngrijirea  pielii și părului din 1950 susținute prin rezultate uimitoare. LA BIOSTHETIQUE include: tratamente personalizate de îngrijirea părului și scalpului, tratamente anti-căderea părului, pentru păr vopsit, îngrijirea pielii Premium, pe bază de aromaterapie și tratamente corporale, chiar și machiaj!

Șampon Lipokerine B

Este un șampon tratament pentru scalp uscat, ce curăță delicat scalpul și părul în timp ce normalizează mediul scalpului. Conține lipoamino acizi care acționează activ pentru ajustarea stării părului deteriorat. Lasă scalpul calmat și confortabil!

Mască pentru Păr Uscat


Tratament reparator ce ajută regenerarea părului degradat și restabilește elasticitatea acestuia. Hrănește și întărește intens structura firului de păr făcându-l rezistent la factorii de stres și luptă împotriva deshidratării.
După spălare, se distribuie uniform pe părul uscat cu prosopul și se lasă timp de 10 minute. Apoi se clătește bine.

Lapte Protector pentru Părul Vopsit


Produs protector pentru păr vopsit, ce formează un film de protecție pentru a creste rezistenta părului. Structura firului de păr este îmbunătățită rapid, beneficiând de  strălucire, elasticitate, rezistență și catifelare. Conșine extracte naturale. Se pulverizează pe păr și nu se clătește! Este foarte bun, rezultatele sunt vizibile!

Descoperiți mai multe produse profesionale pentru păr, pentru a vă bucura de un păr frumos!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu