marți, 23 februarie 2016

Parfumurile Marilyn Miglin


O altă postare a mea este dedicată parfumurilor Marilyn Miglin, parfumurile create de o mare personalitate feminină, scriitoare, om de afaceri, care a inspirat milioane de femei.

Iată produsele testate:

112 Apă de Parfum Spray



Este un parfum floral pentru femei contemporane, proaspăt, dulce, cremos, delicios, încântător. Ca note înalte predomină iasomia italiană, ylang-ylang. Urmează note medii de floare de portocal, tuberoză, crin alb. Ca note de bază de avem patchouli, lemn de santal indian şi vanilie absolută. Este un parfum perfect pentru toate ocaziile.

Destiny Apă de Parfum Spray


Este un parfum prețios pentru femeia ce își echilibrează senzualitatea cu spiritualitatea.Stimulează simțurile și inspiră sufletul. Delicat,romantic,tentant și senzual. Conține note de flori albe minunate. Acest parfum este potrivit pentru ținute de zi și seară.

Pheromone Apă de Toaletă Spray


Este un parfum prețios pentru femei aventuroase, senzuale. Inspiră  atracție, stil sofisticat și senzualitate. Conține un amestec echilibrat de 179 de esențe rare și scumpe, fiind ideal pentru ocazii speciale! Un parfum de lux, minunat!

Descoperiți mai multe parfumuri și produse pentru corp Marilyn Miglin , aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu