miercuri, 24 februarie 2016

Luciano Soprani, in stil italian



Luciano Soprani este un designer de modă italian cunoscut pentru costumele de bărbați colorate și rochii de mătase de seară. Cea mai veche ediție a fost creată în 1987. Este un simbol de eleganță și masculinitate.

Iată recomandările mele:

Donna Apă de Toaletă Spray


Este atât de perfect pentru vară. E o poțiune bine elaborată. Echilibrat, bine proporționat si te simți happy! Acesta este primul parfum Soprani achizitionat. Îmi place acest gen ...e un fel de alchimie.... Note de bujor elegant și prune delicioas, coacăze și vanilie aduc o atmosferă de petrecere. Te simți tânără, recomand oricărei vârste!

Flirtissimo Apă de Toaletă Ediție Fruity



Un parfum gurmand, floral, delicios, usor lemnos. Notele de varf sunt cele de  bergamotă, coacaze negre, mure, ananas si pepene. Ca note de mijloc avem iasomie, floare de portocal african, trandafir si liliac. La bază predomină notele de vetiver, mosc, stanjenel, lemn de santal, paciuli, cedru de Virginia, ambra, vanilie, zmeura, caramel si pralina. Este perfect pentru femei tinere, ținute lejere și optimism!

Solo Soprani Apă de Toaletă Spray


Un parfum floral, unisex, cu note verzi. Îmbină cele mai fine esenţe florale, fiind o reţetă pentru seducţie. Un parfum proaspăt şi persistent. Notele de vârf sunt portocala, violeta, bergamota si lamâia, ca note de mijloc predomină lavanda, iasomie si trandafir, iar ca note de baza întâlnim nucșoara, ambra, cedrul și cardamonul. Potrivit pentru zi sau ţinută romantică.

Descoperiți produsele Soprani aici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu