joi, 24 martie 2016

Carol's daughter, Frumusețe de la Natură!


Carol's Daughter cuprinde produse de îngrijire pentru păr, natural, relaxat, creț, sănătos și deteriorat.

Produsele sunt de excepție, nu vă vor dezamăgi.

Recomand:

Monoi Șampon Reparator 

Şampon reparator şi întăritor, cu o formulă anti-rupere, fără sulfaţi. Curăţă părul şi îl descurcă în timp ce reface vitalitatea părului agresat. Conţine Ulei Monoi derivat din Floarea Tahitiană Tiare Gardenia.
Repară părul fin,delicat sau tratat chimic. Mai conține Ulei de Nucă de Cocos Coprah pentru acţiune de reîntinerire. Lasă părul fin, puternic şi sănătos. Nu conține parabeni, elemente petrochimice, uleiuri minerale, sulfaţi şi coloranţi artificiali.

Monoi Reparator pentru Vârfuri Despicate


Loțiune reparatoare eficientă pentru păr, cu Ulei Monoi realizat din Floare de Gardenie Tiare Tahitiană pentru repararea și hidratarea intensă a părului. Cu Extract de Semințe de Roșcovă care repară vârfurile despicate, Ulei Babassu pentru consolidarea de la interior a structurii părului și prevenirea despicării vârfurilor. Părul devine mai neted, mai flexibil și cu aspect mai sănătos. Este un produs fără parabeni, petrol, ulei mineral și coloranți artificiali.

Ser Sacru de Întărire

Ulei ser lejer reparator și fortifiant, vu Ulei Monoi realizat din Floare de Gardenie Tiare Tahitiană pentru repararea, îngrijirea și hidratarea părului. Mai conține Ulei de Sâmburi de Prune Mirabelle ce hidratează intens și oferă strălucire părului, Uleiuri de Kukui și de Sâmburi de Măceșe pentru menținerea hidratării și eliminarea electrizării. Protejează părul de deteriorările tratamentelor termice.
Părul devine mai catifelat, neted, flexibil și cu mai sănătos.

Găsiți produse pentru fiecare tip de păr de la Carol's Daugher!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu