joi, 24 martie 2016

Re Vive - Revitalizare și Frumusețe


Revive este un brand ce include produse pentru revitalizarea, deschidrea și hidratarea tenului.

Iată recomandările acestei mărci:

Exfoliant Delicat Cremă


Demachiant exfoliant cremos multi-acţiune pentru faţă, ce ajută curăţarea delicată şi intensă a porilor congestionaţi şi energizarea pielii. Cu Particule de Jojoba ce retexturizează şi reduc imperfecţiunile și lasă pielea curată, purificată cu o strălucire sănătoasă.

Tonic Echilibrant


Tonic facial calmant și echilibrant, ce elimină reziduurile de machiaj, impuritățile și excesul de ulei, fără să usuce pielea. Exfoliază delicat pentru a elimina celulele moarte de la suprafață. Este formulat cu Extract de Floare de Mușețel pentru beneficii de calmare și rehidratare. Reechilibrează pielea pentru refacerea nivelului de pH sănătos. Tonifiază, îngrijește și oferă o bază pielii în timp ce micșorează porii. Lasă pielea calmă, catifelată, netedă și împrospătată.

Loțiune Fără Ulei pentru Ten Sensibil


Loţiune facială protectoare fără ulei,cu proteină unică pentru combaterea semnelor îmbătrânirii. Cu textură uşoară, cu absorbţie rapidă, stimulează regenerarea celulară și protejează pielea împotriva razelor solare nocive cu SPF 15. Lasă pielea fină şi tânără.

Un brand profesional ce merită încercat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu