miercuri, 9 martie 2016

Caswell Massey ... cu grijă pentru frumusețe



Caswell-Massey este un brand american creat de către doctorul William Hunter în anul 1752.


Ce mi-a plăcut:

Spumă Cremă de Baie cu Aloe și Migdale



Este o cremă spumantă de baie cu parfum delicat, ce formează o spumă luxuriantă ce curăţă pielea fără a-i elimina uleiurile naturale. Este infuzată cu aloe vera şi ulei de migdale dulci. Oferă beneficii hidratante, calmante, tămăduitoare. Are un parfum încântător de migdale și lasă pielea fină, catifelată, proaspătă, îngrijită. Nu conține sulfaţi!


Loțiune de Corp Hidratantă cu Tărâțe de Ovăz și Miere




E un hidratant pentru corp cu parfum delicat, cu textură bogată, cremoasă cu absorbție rapidă. Conține extracte de tărâţe de ovăz, miere şi alte şapte ingrediente naturale ce hidratează, îngrijeşte, calmează pielea. Are un parfum proaspăt de natură, puritate. Pielea va avea un aspect mai fin, proaspăt, catifelat, sănătos. Nu conține parabeni, sulfaţi şi ftalaţi.

Gomaj cu Vetiver și Cardamon


Este un gomaj de corp pe bază de plante, cu parfum delicat de unt și zahăr. Conține cristale fine de zahăr care îndepărtează celulele moarte și impuritățile. Conține Extract de Rădăcină de Aur cu prorpietăți calmante, relaxante și curative. Cu Ulei de Prune Mirabella pentru hidratare intensă și Extract de floare de Colț pentru beneficii antioxidante și anti-îmbătrânire. Are o aroma condimentată, reconfortantă de vetiver și cardamon. Pielea va fi catifelată, netedă, radioasă și cu aspect sănătos. Nu conține parabeni, sulfați și ftalați. Sunt foarte încântată de produsele lor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu