miercuri, 9 martie 2016

Jivago, parfum și eleganță


Bună seara!

Sper că ați petrecut frumos de 8 martie!

Iată azi vă prezint Jivago, un brand impozant ân materie de parfum. Casa de parfum americană Jivago a fost inființată in anul 1995 de către Ilana Jivago cu scopul ei fiind acela de a transporta parfumeria spre clasă, eleganță si opulență. Jivago consideră că fiecare element al parfumului, în afară de mirosul evident și culoarea parfumului, estetica ambalajului exterior, trebuie să transmită un mesaj.

Iată parfumurile pe care le-am purtat cu drag:

White Gold Apă de Parfum Spray


Iată un parfum floral luxuriant pentru femeia modernă, care se remarcă prin vioiciune, delicatețe, senzualitateși feminitate. Conţine aur alb veritabil pentru a furniza energie pozitivă. Cu note de bujor alb, lăcrimioară, iris, lemn de trandafir, mosc şi vanilie. A fost lansat în 2010 și este ideal pentru toate ocaziile!


Lansat în anul 2003, acest parfum cu note de chiparos este proaspăt, unic, senzual, ademenitor. Notele de vârf sunt mandarina, portocala, coacazele, narcisa și aldehidele. Notele de mijloc sunt iasomia, cuisoarele si smirna. Ca note de bază se resimt cele de vetiver, mosc, ylang-ylang si vanilie.


Lansat în 2012, este un parfum floral fructat pentru femei moderne. Este proaspăt, ușor, luxos, sofisticat și seducător. Conține note înalte de lămâie din California, mandarine roșii de Italia, piersică, ulei de anason și lăcrămioară. Ca note medii se remarcă cele de trandafiri, ylang-ylang, iasomie, garoafă albă și orhidee cattleya. Urmează ca note de bază cele de cedru, ambră, mosc, lemn de trandafir și vanilie. Este perfect pentru toate ocaziile!

Descoperiți produsele Jivago aici!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu