joi, 3 martie 2016

Embryolisse, pentru un ten de primăvară



Hello!!!

Ne bucurăm de vreme frumoasă și de un ten minunat sub lumina soarelui. Ce ziceți? Va place sau nou! Atunci hai să...Embryolisse!

Povestea Embryolisse începe în anul 1950. Un medic  dintr-un spital din Paris, specializat în patologia pielii a creat legendarul Embryolisse Lait-Crème Concentré, vândut milioanelor de femei din întreaga lume. Laboratoarele Embryolisse au creat o expertiză reală dermo-cosmetică de-a lungul anilor; ele și-au extins linia de produse pentru îngrijirea pielii, ținând cont de nevoile feței și ale corpului, pielea devenind sănătoasă și frumoasă.

Iată recomandările mele:


Secret de Maquilleurs Cremă BB SPF 20


Este o cremă BB protectoare și fără alcool, ce ascunde liniile fine, ridurile, imperfecțiunile și coșurile
Formulă cu Acid Hialuronic pentru hidratarea și umplerea pielii, cu o nuanță universală ce furnizează efect nud.  Protejează împotriva razelor solare nocive cu SPF 20 și creează un ten uniform, neted, lipsit de imperfecțiuni și luminos. Este fără parabeni!

Loțiune Micelară 

Este un demachiant delicat, dar eficient, pentru ochi, față și buze. Are o  formulă cu toleranță crescută
și conține micelii de curățare delicată pentru eliminarea impurităților și a machiajului, chiar și a celui rezistent la apă. Conține un amestec cu albăstrele, mușețel, hamamelis și glicerină. Oferă beneficii hidratante, calmante și de tonifiere. Lasă pielea calmă, suplă, curată, luminoasă și confortabilă. Este perfect pentru piele foarte sensibilă și este fără parabeni.

Crema Hidratantă cu Extract de Portocale

Iată o cremă facială hidratantă și revitalizantă, cu o textură lejeră, fără grăsime, care se dizolvă rapid în piele. Conține vitaminele A, B, C și H pentru stimularea și rehidratarea instantanee a pielii. Îmbunătățește conținutul de hidratare în straturile superioare ale pielii și activează funcția naturală de barieră a pielii ce protejează împotriva radicalilor liberi. Astfel, pielea devine mai catifelată, mai netedă, mai robustă și cu aspect întinerit.

Regăsiți produsele Embryolisse aici!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu