miercuri, 2 martie 2016

Janesce, inspirat din natură


JANESCE întruchipează tot ceea ce este bun - un succes creat din natură pentru o armonie în viața de zi cu zi. Janesce consideră că natura oferă tot ce trebuie să ne bucure de o sănătate benefică și o piele radiantă. Pielea noastră este o reflectare a sănătății noastre interioare și înțelegerea modului în care funcționează această relație, este punctul central al viziunii Janesce.

Iată ce îmi place:

Setul Facial cu Gălbenele
Este un set minunat, cu un portfard argintiu Janesce, ce include următoarele: 

1x Clearing Soaking Drops 30ml/1.05oz

Un tratament de limpezire organic pentru față și corp, ce conține uleiuri organice de citrice si lime, portocala, lamaie si grapefruit și ajută la controlul productiei de ulei in timp ce îngrijește pielea. Poate fi, de asemenea, adăugat în apa de baie pentru un parfum intens de citrice. Lasă o piele plină de strălucire, revigorată. 

1x Clearing Lapte Demachiant 25ml/0.88oz

 Un lapte demachiant organic proaspăt ce conține un amestec de uleiuri de ierburi, de portocale și menta organice ce ajuta la eliminarea în mod eficient a impurităților  în timp ce echilibrează producția de sebum. Lasă o piele curată, purificată și îngrijită. Perfect pentru ten gras sau mixt.

1x Clearing Revigorant 25ml/0.88oz

Un tratament organic si revigorant ce conține echinacea organică, hypericum, grapefruit si lavandă. Oferă calm, vindecare, echilibrare si beneficii anti-inflamatorii ale pielii. Pielea va avea un aspect mai calm, mai clar, revigorat

1x Clearing Loțiune de Zi 25ml/0.88oz

Hidratant clarifiant organic, non-gras, cu o textură ușoară, care se dizolvă rapid în piele. Conține aloe organică, gălbenele, hypericum și mătase lichidă ce ajuta la echilibrarea productiei de sebuum. Lasă un ten curat, fără strălucire 

1x Țesătură Absorbantă, fină pentru aplicarea produselor de mai sus.

1x Portfard argintiu minunat!

Găsiți acest set la un preț super special!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu