miercuri, 30 martie 2016

Gangbly, frumusețe coreeană


Anyong! 


Cam asa se spune salut în limba coreeană. Ne place nu doar limba, dar felul în care arată coreencele. Au un ten superb. Ei bine, putem profita cu produse chiar din țara lor. Gangbly!

GANGBLY înseamnă femeie frumoasă, în stilul Gangnam Style. Acesta este un cuvânt compus din "Gangnam" și "Lovely". GANGBLY sa născut cu o viziune pentru a oferi secretele femeilor din Gangnam (considerate ca fiind femeile cele mai elegante din Asia) tuturor femeilor din lume. Ele ajută la a cultiva frumusețea alături de unicul stil Gangnam.

Iată câteva produse divine:

Spumă De Curățare Hidratantă 

Spumă hidratantă si nutritivă facială, cu  textură cremoasă hipoalergenică. Creează o spumă bogată pentru a curăța profund pielea, fără a o usca. Conține Ulei de Cal Jeju , bogat în acizi grași esențiali pentru hidratare, beneficii calmante si consolidare. Mentine echilibrul de ulei si hidratare al pielii. Are un parfum de citrice revigorant pce îmbunătățește starea de spirit. Lasa pielea moale, netedă, elastică și confortabilă.

C Complex Gold Plasture pentru Ochi cu Hidrogel

Plasture tratament pentru ochi pe bază de apă, foarte hrănitor. Cu formulă hidrogel ce asigură o mai bună absorbție în piele. Cu extract bogat mineral din strugure marin ce protejează pielea împotriva stimulilor externi. Conține și aur ce purifică pielea și o hrănește și adenosină ce stimulează regenerarea pielii. Reduce vizibil apariția ridurilor, a liniilor fine și a punctelor negre. Lasă zona ochilor fină, moale, atrăgătoare, elastică, vibrantă și sănătoasă. Poate fi folosit ca bază pentru sprâncene, gât și nas, pliul perioral sau alte zone acneeice.




Hidratant calmant natural pentru corp şi faţă, cu textură gel delicată, nelipicioasă, revigorantă. Cu Ulei de Cal pentru beneficii nutritive şi calmante. Pătrunde profund pentru nutrienţi ce menţin hidratarea și promovează regenerarea celulară, repară celulele afectate. Reduce liniile fine şi ridurile, calmează eficient roşeaţa şi iritaţia pielii arse de soare. Pielea va avea un aspect mai ferm, mai catifelat, mai calmat, mai elastic şi se va simţi mai confortabil!

Produsele sunt de senzație și la un preț super bun!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu